13. Mezuniyet Sanal Sergisi

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 13. Mezuniyet sergisi bu yıl yaşanmakta olan Coronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler çerçevesinde sanal ortamda izleyicilerin beğenisine sunulmuştur. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 13. Mezuniyet Sanal sergisinde Resim Bölümü, Grafik Bölümü ve Heykel Bölümünden mezun olan toplam 14 öğrencinin 53 çalışması yer almaktadır. Sergide son sınıf öğrencilerimizin kendi özgün anlatımlarından oluşan mezuniyet çalışmalarından bir kesit sunulmaktadır. Küresel Salgın ile, eğitim ve sergiler yüz yüze gerçekleştirilememiş ancak serginin İnternet ortamından yayınlanlanmasıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaşma fırsatı doğmuştur. Öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde deneyim ve bilgilerini büyük özverilerle onlara kazandıran değerli öğretim elemanlarımız ve tüm çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunar, mezun olan tüm öğrencilerimize gerçek hayatta başarılar diliyoruz.

13. Mezuniyet Sanal Sergisini aşağıdaki oynatıcıyı tam ekran yaparak ya da buradan izleyebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 20.07.2020 21:32 Okunma Sayısı : 1733