2. Uluslararası Sanat Sempozyumu "Sürüm 21"

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi 2015 yılında Sanat, Gerçeklik ve Paradoks başlığı altında ilkini düzenlediği  uluslararası sanat sempozyumunun ardından bu yıl ikincisini  Sürüm 21 teması ile düzenlemektedir.

Sempozyumun amacı; 21. yüzyılda sanat ve tasarımdaki yaklaşımların irdelenip, tartışılarak; güncel gelişmelerin paylaşımını sağlamak, gelecekte sanat ve sanat eğitiminde  disiplinlerarası gelişmelere ve yeni bakış açılarının oluşmasına katkı sağlamaktır.

5-7 Ekim 2017 tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesinde gerçekleştireceğimiz Sürüm 21 temalı Uluslararası Sanat  Sempozyumu bu alandaki akademisyenlere, araştırmacılara ve diğer uzmanlara açık olacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 06.09.2017 10:31:08 Okunma Sayısı : 1320