Etkinlik Alanları

ETKİNLİK MEKANLARI

KIRMIZI  SALON

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Bodrum’daki Güzel Sanatlar Fakültesi aracılığı ile Bodrum’un kültür ve sanat yaşamına bulunduğu katkı Kültür Merkezi ile daha boyutlu bir hale gelmeyi hedeflemektedir. Şükran-Rauf Araştırma, Eğitim ve Kültür Merkezi’nin 162 kişilik Kırmızı Salonu sahne olanakları yönünden konser, tiyatro ve film gösterimlerine uygun olarak donatımının yanı sıra her türlü yerli-yabancı konferans, panel ve kongre için uygun koşullara sahiptir. Sahne alanı 33 m2, olup salon toplam olarak 200 m2’dir. Sahne sinema gösterime uygun perde, sahne ışıkları ve diğer aydınlatmalar ve ses sistemleri bir kumanda merkezine bağlıdır ve bilgisayar kontrollü olarak çalıştırılabilmektedir.

Koltuk sayısı  : 162
En : 11 m
Boy  : 18.5 m
Sahne Alanı  : 33 m2

YEŞİL SALON

Şükran-Rauf Araştırma, Eğitim ve Kültür Merkezi’nin 140 kişilik Yeşil Salonu sahne olanakları yönünden mini konser ve film gösterimlerine uygun olarak donatımının yanı sıra her türlü yerli-yabancı konferans, panel ve kongre için uygun koşullara sahiptir. Sahne sinema gösterime uygun perde, sahne ışıkları ve diğer aydınlatmalar ve ses sistemleri bir kumanda merkezine bağlıdır ve bilgisayar kontrollü olarak çalıştırılabilmektedir.

Koltuk sayısı  : 140
En : 15 m
Boy  : 16 m
Sahne Alanı  : 22 m2

SERGİ SALONU

Beyaz Galeri sahip olduğu 11 adet büyük pano ile sanatçıların talepleri doğrultusunda farklı şekillerde sergileme olanağı sunmaktadır.

Pano Sayısı  : 11
En: 120 m