ŞÜKRAN-RAUF NASUHOĞLU ARAŞTIRMA, EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ

Kültür Merkezimiz;

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin Bodrum’da bulunan Güzel Sanatlar fakültesi yerleşkesi içinde, Ortakent’te 3000m2 alan üzerinde inşa edilmiş, ulusal ve uluslararası etkinliklere uygun özelliklere sahip bir yapıdır.

Şükran-Rauf Nasuhoğlu ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ortaklığı ile inşa edilmiş olan Kültür Merkezi her türlü ulusal ve uluslararası kongre, seminer, toplantı, konferans ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak biçimde donatılmıştır. Merkez iki salon, altı derslik, bir fuaye ve bir sergi salonundan oluşmaktadır. Merkez, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi yerleşkesinin  olanaklarından da yararlanmaktadır.
Tüm etkinlik alanlarında jeneratör, yangın dedektörü, otomatik merkezi klima sistemi, kesintisiz güç kaynağı (UPS), kablosuz internet ağı (WIRELESS) bulunmaktadır.
Asansör, engelli tuvaleti ve yolları, engelli ve rahatsızlanan konuklarımız için mevcuttur.
Tepegöz, slayt makinesi, video projeksiyon cihazı, lap-top, DVD, VCD, projeksiyon perdesi, yaka, head set ve mobil mikrofonlarla bilimsel, nota sehpası, enstrüman stantları, konser ses ve ışık sistemleri, resim asma aparatları ile her türlü sanat sunumları yapılabilmektedir.
Şükran-Rauf Nasuhoğlu Araştırma, Eğitim ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen tüm kongre, konferans, seminer ve toplantılarda katılımcılara sağlanan olanaklar;
Sunum teknik araçları
Seslendirme araçları
İnternet bağlantısı
Sekreterlik hizmetleri